GASTRO ZIŅAS, 2024. gada maijs

Māijā iznākušajā GASTRO CENTRS tiešsaistes “Gastro Ziņu” laidienā vairāki interesanti un vērtīgi raksti.

  • Kas svarīgs pacientiem un ārstiem? Pārdomas par diskusiju GASTRO CENTRĀ – Ivars Tolmanis, GASTRO CENTRA valdes priekšsēdētājs.
  • Vai asi ēdieni var izraisīt kuņģa čūlu? Atbild Danute Ražuka–Ebela, GASTRO CENTRA ārste–gastroenteroloģe.
  • GASTRO CENTRS: digitalizācija strauji ienāk arī gastroenteroloģijā.
  • Ģenētisko izmeklējumu nozīme gremošanas slimību diagnostikā – “GASTRO Ziņu” intervija ar Baibu Lāci, ārsti–ģenētiķi, RAKUS Ģenētikas un reto slimību centra vadītāju.
  • Iekaisīgo zarnu slimību ekstraintestinālās manifestācijas. Diāna Lisova, GASTRO CENTRA ārste–gastroenteroloģe.

Lasīt “GASTRO Ziņas” Nr. 15.