GASTRO ZIŅAS, 2024. gada maijs
Māijā iznākušajā GASTRO CENTRS tiešsaistes “Gastro Ziņu” laidienā vairāki interesanti un vērtīgi raksti.
- Kas svarīgs pacientiem un ārstiem? Pārdomas par diskusiju GASTRO CENTRĀ – Ivars Tolmanis, GASTRO CENTRA valdes priekšsēdētājs.
- Vai asi ēdieni var izraisīt kuņģa čūlu? Atbild Danute Ražuka–Ebela, GASTRO CENTRA ārste–gastroenteroloģe.
- GASTRO CENTRS: digitalizācija strauji ienāk arī gastroenteroloģijā.
- Ģenētisko izmeklējumu nozīme gremošanas slimību diagnostikā – “GASTRO Ziņu” intervija ar Baibu Lāci, ārsti–ģenētiķi, RAKUS Ģenētikas un reto slimību centra vadītāju.
- Iekaisīgo zarnu slimību ekstraintestinālās manifestācijas. Diāna Lisova, GASTRO CENTRA ārste–gastroenteroloģe.
Lasīt “GASTRO Ziņas” Nr. 15.